Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RR-13

őstag

válasz pictigjis #38467 üzenetére

Tapasztalatból írom, hogy pl. a Telekom számlafizetés, a Díjnetből iCsekkes fizetés beállítása mellett, is járt utána az 1% visszatérítés, MBH (korábbi UPC) Standard Hk. esetén, és korábbi Főgáz, most GO! Hk. esetén is.
    Megnéztem 3 kivonatot is, összeadtam a költéseket, és kijött a visszatérítésként kapott összeg, mínusz az összegek utolsó kettő számjegye miatti lefelé kerekítés (pl. 7.686 Ft-os vásárlásnál csak a 7.600 után adták a visszatérítést a kerekítés miatt).

Én úgy vettem észre, hogy az iCsekken kifizetett bármilyen számla után jóváírják az 1 %-ot, korábban valóban nem így volt, de kb. 1,5 éve változott az iCsekk MCC kódja az előnyére. :))
    Lehet, hogy van még kivétel (talán az MVM számlák), de amikor megláttam, hogy az iCsekken kifizetett számla után megkapjuk az 1%-ot, onnantól csak ott fizetek mindent, amit tudok, és Postán semmit.

Nézd meg, ha tudod, hogy van-e Díjnetes számlád esetleg az utóbbi 1 évben fizetve iCsekken, mert elvileg megkaptad utána is a visszatérítést.
    Egyébként a Telekom számla, Telekom appban történő fizetés után is megkaptuk a visszatérítést, pedig elvileg a számlák kifizetése után nem járna.

• fery02

addikt

válasz pictigjis #38467 üzenetére

Oké értem végülis, hogy akkor alapvetően én nem csekkeket, hanem számlákat fizetek be, viszont akkor továbbra sem tiszta, hogy ezekre jár-e vajon visszatérítés az ÉnPostám hk-ára, de végülis mindegy is, mert ellenőrizni úgyse tudom a fentebb ecsetelt okok miatt, plusz csak ezekért a visszatérítésekért úgysem fogom semmiképp se megbolygatni a jelenleg jól működő rendszert, hogy átrakjak minden csoportos beszedés formára.

Új hozzászólás Aktív témák