Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
pictigjis #38467 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy pl. a Telekom számlafizetés, a Díjnetből iCsekkes fizetés beállítása mellett, is járt utána az 1% visszatérítés, MBH (korábbi UPC) Standard Hk. esetén, és korábbi Főgáz, most GO! Hk. esetén is.
Megnéztem 3 kivonatot is, összeadtam a költéseket, és kijött a visszatérítésként kapott összeg, mínusz az összegek utolsó kettő számjegye miatti lefelé kerekítés (pl. 7.686 Ft-os vásárlásnál csak a 7.600 után adták a visszatérítést a kerekítés miatt).Én úgy vettem észre, hogy az iCsekken kifizetett bármilyen számla után jóváírják az 1 %-ot, korábban valóban nem így volt, de kb. 1,5 éve változott az iCsekk MCC kódja az előnyére.
Lehet, hogy van még kivétel (talán az MVM számlák), de amikor megláttam, hogy az iCsekken kifizetett számla után megkapjuk az 1%-ot, onnantól csak ott fizetek mindent, amit tudok, és Postán semmit.Nézd meg, ha tudod, hogy van-e Díjnetes számlád esetleg az utóbbi 1 évben fizetve iCsekken, mert elvileg megkaptad utána is a visszatérítést.
Egyébként a Telekom számla, Telekom appban történő fizetés után is megkaptuk a visszatérítést, pedig elvileg a számlák kifizetése után nem járna. -
válasz
pictigjis #38467 üzenetére
Oké értem végülis, hogy akkor alapvetően én nem csekkeket, hanem számlákat fizetek be, viszont akkor továbbra sem tiszta, hogy ezekre jár-e vajon visszatérítés az ÉnPostám hk-ára, de végülis mindegy is, mert ellenőrizni úgyse tudom a fentebb ecsetelt okok miatt, plusz csak ezekért a visszatérítésekért úgysem fogom semmiképp se megbolygatni a jelenleg jól működő rendszert, hogy átrakjak minden csoportos beszedés formára.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest