Hirdetés
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
1: köszi
2: csak azt, hogy ha van papír, akkor drágább... az a kérdésem, hogy ha kérek postán bankszámlakivonatot, akkor azért felszámolnak-e valamit, vagy belefér a 0 Ft-ba?
3: tudom köszi, ez még belefér
4: adott esetben meg tudom kérdezni, de hátha valaki idetéved, aki tudja
5: az valamilyen szinten gond, de majd kiszámolom, valamikor tudom-e rendesen konvertálni
6: OK, ez jó.Franc esne az OTP-be egyébként, ha nem lenne ez az SMS díj, top ajánlat lenne, ami ott van, bár így sem olyan rossz, tekintettel arra, hogy minden sarkon elérhetőek, és amúgy korrektek, felkészültek. Az 900 (500 havi, + kb 400 az SMS) mindennel együtt.
Ez lenne 400, feltéve, hogy csak egyszer kell kifizetni, cserébe nincs túl jó hírük, van egy csomó korlátozás, és kevés helyen elérhetőek... nehéz ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest