- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
-
KERO_SAN
aktív tag
Ja es meg egy!:)
UHU linux:)
Teljesen magyar nyelvu, bar meg sose lattam biztos jo:)
ftp.vien.hu rol ezt is le lehet tolteni:) -
KERO_SAN
aktív tag
Hi :)
En is kb ugyan ebben a helyzetben vagyok, najo, talan egy kicsivel elorebb mint te.:)
Az hogy milyen linuxot akarsz , az attoll fugg mire akarod hasznalni.:)
Nagy altalanossagban kezdoknek mandraket, suse-t ajanlanak.:)
Suse-t ingyenesen nem lehet letolteni ( jol ki is ****tak magukkal) mert immaron azert is fizetni kell...
Mandraket sem tudom honnan lehet, nekem van egy cd-n, vmi ujsaghoz adtak havermnak, en meg lemasoltam:)
En legeloszor debianal kezdtem, bar nem ajanlottak, szerintem nem volt olyan veszes, es arrol legalabb tudom is hol lehet letolteni:)
ftp.vein.hu ---> ezen belul cd-rom images.
Ha debiant akarsz feltenni, keszulj fel arra hogy jo ideig szinte semmilyen grafikus felulettel nem talalkozol, amig meg nem tanulod rajta az alapveto dolgokat:)
Amit ajanlani tudok , hogy mielott elkezdesz linuxozni gyere fel IRCnetre azon belul is linux.hu csatira, es ismerkedj meg par emberrel, akik tudnak segiteni, es olyan fuggo allatok hogy egesz nap a gep elott vannak :)
Ezaltal meg is van a 0-24es online help:)
Masik jo dolog linux.index.hu (asszem jol irtam:) ) es ezen belul dokumentumoknal :linux abszolut kezdoknek.
Ezt az elejen en is elolvastam, a legalapvetobb dolgok benne vannak, amikre szukseged lehet:)
Na ennyi voltam,ha esetleg kell vmi, irj emailt :)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest