- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ja, ez a marketing, csak sajna sok program, és rengeteg játék sem veszi be. Biztosan ők tudják rosszul.
Amúgy tudom, hogy működnek a Windows-ok.
Havernak pont azért kellett volna 2 rendszer (amiért egyébként nekem is van XP-m is), de max. annyit tűrt volna el, hogy boot manager-rel kiválasztja, amelyik kell. Nem számítástechnikus, és esze ágában sincs minden váltásnál a biosban matatni az AHCI és a VGA beállításokkal, mert AHCI-módról és PowerXpress-ről sem mond le. Lényegében szokásosan szarok az MS termékei, ha meg nem tetszik, vegyél új rendszert, és dobd ki a drágán megvásárolt játékokat, mert kártérítést senki nem fizet. -
katt777
félisten
Akkor már csak azt áruld el, hogy miután integráltam, miért csak annyi változik, hogy később fagy szarrá a gép, azaz nem telepítéskor, hanem amikor feltelepült az XP. Megjelenik a logó, gondolom, kezdené a rendszerbeállítást, és kék halál.
Én nem is láttam a listában K-s gépeket.
Most tolom fel havernak IDE módban, hogy működjön, csak így meg a W7 nem fog menni a másik partíción.Mondjuk azt amúgy is újra kell telepíteni, mert AVG ellenére beszedett valami szart a netről. Haverom meg meg fog lincselni.
-
katt777
félisten
Felőlem AK50-es is lehet, 780G chipset, integrált 3200 + HD4570, 2 magos AMD proci, 3GB RAM,250GB vinyó. Azt olvastam, hogy AMD-nél az integrálás esetén is be kell tölteni az AHCI drivert, de ez a balfasz nem látja a pendrive-ot, ill. csak A: meghajtón hajlandó keresni.
Nem találom az ASUS oldalán. -
katt777
félisten
Sziasztok!
Adott egy ASUS KA50-es notebook, de integrált AHCI meghajtóval sem megy fel rá az XP, restartkor kék halál. Van rá valami megoldás? Sajna sehol nem találom a reg-modos, utólagos AHCI meghajtó illesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest