- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Hogy kell megszabadulni a Linuxtól?
kalapács+balta :DDD :DDD :DDD -
Yaye
őstag
Na most direkte elindítottam a telepítőt, tényleg nem mondtam sajnos pontosan, a telepítés elején ezek a lépcsők a konzolig szépen sorban:
1. SCSI/RAID meghajtók telepítése
2. Automatikus javításhoz nyomjon F2-t
3. hosszas meghajtó-töltögetés CD-ről
4. Üdvözli a telepítő
- Telepítéshez nyomjon Enter-t
- Helyreállító konzolhoz nyomja meg a J gombot
- Kilépéshez nyomja meg az F3-at
Egész a 4-es pontig nem kell csinálni semmit, csak várni, aztán ott úgyis megáll, akkor nyomni egy J-t és beírni a fixmbr-t meg a fixboot-ot. -
Cathfaern
nagyúr
keress valamit amin van fdisk. aztán beírod neki, hogy ''fdisk /mbr'' (idézőjelek nélkül, értelem szerűen). S kész.
-
MasOyama
őstag
UP!
-
MasOyama
őstag
Mi az az MBR?
-
vtechun
veterán
próbáld ki egy win98-as inditólemezzel bootolva, beírod: fdisk /mbr , régebben így csináltam...
-
Esmein
nagyúr
suse cd-vel fdiskkel kinyírsz mindent utána mennie kell a winnek.
-
Flashy
veterán
mondhatnám hogy Suse-t fel se kellett volna tenni :) de amúgy a fixboot fibmbr páros után mennie kell.
-
MasOyama
őstag
Feltettem a Suse Linux 9.1-et. De hogyan szedjem le, hogy a windows betöltödjön utánna? Leszedtem a linux-os particiót, és a Linux Swap particiót, és akkor nem tölti be a windows-t. Valami fekete képernyő elé dob, és vár valami parancsot. Valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest