Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Protezis
őstag
JS debug: firebug (bar ezt a reszet nem igazan hasznalom, nem tudom miota tudja)
"asp.net az a megjelenítésért felelős elsősorban, az alkalmazás vezérlését valami c# kód csinálja. ez önmagában nagyon nagy előny a php-hez képest." - ezt nem teljesen ertem. Mi az elonye a php-val szemben? Ha tobbgepes rendszert akarsz, akkor a php nyilvan nem jo megoldas, egyebkent mindegyiknek megvan a maga elonye es hatranya (egyebkent php-t is lehet parhuzamositani tobb gepen, nem is 1 megoldassal, igaz ami igaz, ezek nem beepitett featureok)
A php-val mindosszesen azert hozakodtam elo, mert abban van tapasztalatom orm-et es mvc-t illetoen (amik az MS-nel uj, illetve bevezetesre varo technologiak).De ahogy eszreveszem, egy allaspontot kepviselunk, csak mondhatni te szemet hunysz a dolgok felett, en meg az eloadas utan kicsit kikeltem magambol. De kezd eltunni a hab a szambol, es megfogadtam, hogy legkozelebb inkabb itthon maradok

Aktív témák
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest