Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Nézegettem, mert a munkatársaimnak, akiknek gps-es autót adtam nekik, azoknál a GPS a kesztyű tartó alatt van és kábelezve van, egy "telefontöltőhöz" hasonló készülék.
Nekem a csere autóm állítólag GPSes és követős, de cserébe sem adhatnak gpsest.
Az más kérdés hogy nekem most milyen jól jön a Suzuki Ignis, mert költözködök meg lakást felújítok és hát ebben lehet cipekedni. -
rki1
csendes tag
Ha nem vagy szakmabeli ált, sehogy, mert szánt szándékkal utólagosan van beépítve elég kötsögös helyekre (hátsó ülés alatt , tank mellé műszerfalba), és csak egy antenna van kivezetve. Kimérni is nehezen lehet mert akksisak :-D Ha típust tudnál akkor fórumokat olvasva láthatnál pár praktikát hova érdemes.
Tudom nem vagy sokkal előrébb az infóval, de hidd el nem 1x-ű.
-
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla? -
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest