Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Nézegettem, mert a munkatársaimnak, akiknek gps-es autót adtam nekik, azoknál a GPS a kesztyű tartó alatt van és kábelezve van, egy "telefontöltőhöz" hasonló készülék.
Nekem a csere autóm állítólag GPSes és követős, de cserébe sem adhatnak gpsest.
Az más kérdés hogy nekem most milyen jól jön a Suzuki Ignis, mert költözködök meg lakást felújítok és hát ebben lehet cipekedni. -
rki1
csendes tag
Ha nem vagy szakmabeli ált, sehogy, mert szánt szándékkal utólagosan van beépítve elég kötsögös helyekre (hátsó ülés alatt , tank mellé műszerfalba), és csak egy antenna van kivezetve. Kimérni is nehezen lehet mert akksisak :-D Ha típust tudnál akkor fórumokat olvasva láthatnál pár praktikát hova érdemes.
Tudom nem vagy sokkal előrébb az infóval, de hidd el nem 1x-ű.
-
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla? -
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest