Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Nézegettem, mert a munkatársaimnak, akiknek gps-es autót adtam nekik, azoknál a GPS a kesztyű tartó alatt van és kábelezve van, egy "telefontöltőhöz" hasonló készülék.
Nekem a csere autóm állítólag GPSes és követős, de cserébe sem adhatnak gpsest.
Az más kérdés hogy nekem most milyen jól jön a Suzuki Ignis, mert költözködök meg lakást felújítok és hát ebben lehet cipekedni.FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
rki1
csendes tag
Ha nem vagy szakmabeli ált, sehogy, mert szánt szándékkal utólagosan van beépítve elég kötsögös helyekre (hátsó ülés alatt , tank mellé műszerfalba), és csak egy antenna van kivezetve. Kimérni is nehezen lehet mert akksisak :-D Ha típust tudnál akkor fórumokat olvasva láthatnál pár praktikát hova érdemes.
Tudom nem vagy sokkal előrébb az infóval, de hidd el nem 1x-ű.
PLS inkább a mail v. teló arra gyorsabban reagálok!
-
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Üdv!
Van egy céges autóm, amiben állítólag van GPS nyomkövető rendszer. Az autó csere autóként üzemel nálam, de lehet hogy ez marad véglegesben. A szerződésem szerint nem figyelik a gps-t a céges kocsimban, az eredetiben nem is volt.
A kérdésem, én megnéztem a kormány és a kesztyű tartó alatt is de semmi gyanúsat nem találtam, a motor térben sem.
Hol lehet ilyen készülék egy autóban?
A biztosíték tábla árulkodik róla?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest