Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Algieba #1209 üzenetére
ha kimegyek a kertbe, itt [link] szoktam üldögélni, egy kis antennaforgatással még pont belefér a wifi hatókörébe, nagyon kellemes környezetet biztosít a kikapcsolódáshoz/munkához. a kép egyébként azért nem teljesen off, mert meglehetősen nagy a kupleráj ott most, ráadásul a kert látható része is rendezetlen.
-
tkazmer
addikt
nálunk ennek a szemétgyűjtésnek már hagyománya van, minden évben síelésnél gyűjtögetünk csak a fotó kedvéért. az ötletet az adta, hogy a takarító néni valamilyen oknál fogva nem ürítette ki a szemetest, így 2 nap alatt telelett...
on:
a szobám most amúgy kb így néz ki, meglehetősen nagy a rend, mert nem nagyon voltam otthon, hogy szétszórjak mindent...[link] -
tkazmer
addikt
válasz
Jodanovich #1073 üzenetére
Téma: Hogy néznek ki szobáink avagy mekkora a kupleráj?
Nála pont akkora, amekkorát az általa linkelt képen láthatunk. -
tkazmer
addikt
válasz
ballington #1046 üzenetére
Én nyáron kaptam, mert az előző lekerült a balatonra..
Amúgy most viszonylag nagy rend van a szobámban, csak a szokásos rendetlenség, de az nem komoly..
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Nah, az amúgy egészen rendzett szobámból csináltam egy ilyet [link] egy proxy szerver beállíátsa közben....illetve még nem az, csak az lesz.
-
tkazmer
addikt
válasz
Jodanovich #1018 üzenetére
Milyen jó neked, h senki nem mondja, h rakj rendet...vagy legalábbis nem olyan nyomatékosan, h rendet mis rakj...tényleg, hogy takarítasz? Vagy az sincs?
-
tkazmer
addikt
válasz
Jodanovich #1015 üzenetére
Nem semmi
-
tkazmer
addikt
Ugyan nem a szobám, a nappalink, de az én művem(nincs itthon senki, szabadon garázdálkodhatok
) [link]
És az egész csak azért, hogy meg tudjak nézni tv-n egy canadai dvd-t... -
tkazmer
addikt
Hát olyasmi, 360T. Van is gondom vele elég, nem tom, h hogy bírná ez a 8mbitet(az az elméleti max sebessége), ha a kb 2-3-tól is túlmelegszik gyakran...
Előbb utóbb nekem is takarítani kell, ma járt itt a takarítónő, de sajnos úgy van megbeszélve, h az én szobámat ne takarítsaígy azt nekem kell
De szerencsére ott, ahol a nagygép van, nem kell takarítani, az már a takarítónő hatásköre
(ill csak a porszívózás, de ha összepakolna, akkor is visszaálna a régi ''rend'' kb 3 óra alatt)
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Holnap én is csinálok 1-2 képet....bár az én szobám inkább Stalker -éhoz hasonlít, persze egy fokkal rendetlenebb kiadásban, bár ez betudom időhiánynak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest