Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Használatban lévő Windowson nevezted át a rendszerkönyvtárakat? Pláne úgy, hogy életben maradt a rendszer? Ezt a következő telepítéskor kiprószálom... Jah, tudtommal meg a ren csak filenevekre műxik, könyvtárakra nem... de ezt is kipróbálom, ha igazad van, tomcs, nyilvánosan megkövetlek itt a fórumon.
khalox: nem, nem ismerem a DOS-os move parancsot, ezért kérdeztem. -
hungeek
senior tag
én speciel mindig leformázom a c:-t mert ott CSAK a system van (progfile-okat sem oda teszem) adatok alapban nem ott vannak. Az e-maileket meg .url-eket meg átteszem ideiglenesen másik drive-ra....
progikat úgyis újra kéne telepíteni mint akkor ha úgy csinálja az ember mint ahogy te mondtad (legalább is a crackelésre szorult progikat tuti újra kell crackelni)
akkor meg máris egyszerűbbenk tűnik szerintem a format c:
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest