- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
hszilard666 #52900 üzenetére
Üdv,
Nagyon köszönöm!
A helyedben én sem léptem volna meg, ebbe a kuckóba elég nehézkes jobbféle vizet építeni, márpedig nálad ugye ez egy erős szempont/elvárás volt.
(#52906) tailor74:
Kolléga!
Neked is köszönöm, mostmár nem babrálok vele tovább..
RedWingek, sajnos sehogy!
Mint utóbb kiderült (kibontáskor), nem az újabb RW-ket kaptam hanem azokat amiket Shellkretor is tesztelt, annyi csak a difi hogy 4pin PWM-esek..(ez legalább egyezett a rendeléssel..)
A varázslóék webáruházában rossz kép/specifikáció szerepel, a Xilence oldalára ellátogatva felfedezhető, az újabbakból nincs 120as, csak 140es..Szóval benéztem, ezért is nem írtam róluk semmit a ventis topicba, ugyanis nincs miről.., hyperventillálhatnék a hibájukon de igazából teszek rá, ettől még 120as nem fog forgalomba kerülni sajnos, hiába tetszenek jobban formatervre/speckóik alapján..
-
Habugi
addikt
Tegnap befejeztem a Raven3 fejlesztését, nem mintha annyira rászorult volna de mégis csak egy csúnyán megtépett FX-et illetve a szintén csúnyán megtépett 280X-et kell hőmérséklet ügyileg kordában tartania..
Mivel ilyen házat eddig nem nagyon láttam a topicban csináltam pár képet: [link]
Lapon custom NB borda, némi gányolt extra VRM hűtés.., VGA-nak PCB hűtés (VRM-ről -20~25°C), az előlapi venti kivételével (ez két vinyót fúj telibe) az összes szabályozható és potival/softveresen szabályzott, továbbá mindegyik porszűrőzött, ezek mágnesezettek, nem kell őket csavarozni, egy kézmozdulattal levehető/takarítható mindegyik. Az SSD a kábelmanagement térben található egyik vinyókerekben kamuflázsol, arról is készült kép de elég ótvar lett szóval nem vettem be a packba..
Egy tisztán léghűtéses AMD szélcsatorna..
, pár óra játék után már keményen dobja ki magából felül a napszelet..(a proci nem kevesebb mint 1.5V-al futja az 5.06Ghz-et), kinézete/mibenléte ellenére egyáltalán nem hangos, játékra persze adok az érzésnek a sok kapcsolóval és kapnak fordulatszámot a ventik is. Innentől a nyugalmamat a Sennheiser szponzorálja..!
Hőtermelés extravaganza vs léghűtés extravaganza..!
-
Habugi
addikt
BUÉK
Á nem vészes kockaság, nem rég értünk haza. Baromira unom már a részegen reggelig marhulást, arról nem beszélve h szétrakja az ember másnapját. Már csak azt kell elérnem hogy ne látszódjon az arcomon a közöny a következő pár napban amikor jönnek a ki/mire nem emléxik színezett történetek!
Bevallom irigy vagyok, nagyon frankó házaitok vannak, én alig férek el a sajátomban és moddolva sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest