- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
a 690 egy külön történet. született róla egy nagyon jó teszt, különösen ajánlott. akkor ez talán így is volt. sokan vettük meg a cikk hatására. az évek alatt a hsználva kellett rádöbbenünk sokaknak, hogy valójában az egyik lenagyobb hulladék a piacon...
hosszasan sorolhatnám a hátrányait.tényleg sokkal jobban jár az ember, ha beújít fillérekért egy leharcolt házat, amiért nem kár, és abból kialakít, vagy kialakíttat pénzért a saját igényeire valami egyedit. erről van is itt a topic-ban jópár példa.
nekem a szétvágott óriás szervertornyom annyira bejött, hogy van már pluszban egy makulátlan állapotú belőle a szekrényben, eldugva...
még az ajtaja is megvan. (még a kulcsa is...)
1.
2.
az 5.25 takaróit kölcsönvettem a mostanihoz.
de így most van 4 totál kompatibilis oldalam. 2 teli, 2 berácsozott. mert hogy forgathatóak, bal és jobb oldal felcserélhető...
úgy vadásztam le. adtam fel kereső hirdetést. az első igen hiányos volt, postával fele annyiból itt volt, mint emennyit a másodikért bekínáltam, csak hogy enyém lehessen... -
szab.tam
nagyúr
más kérdés, hogy nekem nem lenne ideális, de akkor is aránylag átgondolt, és igen elegáns, gyönyörű házak.
egy ritka ház, amiről nem az jut eszembe, hogy szét kéne fűrészelni, mert úgy fos, ahogy van. 10 házból 9-ről csak a fűrész és a kromofág ugrik be, meg az, hogy semmikép nem kéne. még a lianlik-ről is.
ami gyári állapotában ennyire tetszik, mint a cosmos-ok, talán 1-2 fractal ház
más stílus, de azok közel állnak a szívemhez, főként a Define Mini.
igaz, ezen is tudnék mit kiflexelni, de nálam gyáriban ez a csúcs. (igaz, micro atx-es, de akkor is...)
egyik itteni kollégának ilyenben van egy komoly játékgépe. -
Ne hogy jól, nagyon durván. De akkor egy SteelSeries Ikari Iron Lady-t beszerezni neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest