- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
tothzoltan #24912 üzenetére
Csak kérned kell ( és persze fizetni), és olyat csinálok neked, amilyet csak akarsz.
-
Gerisz
addikt
válasz
Mert 10.000 megrendelésből lehet lenne egy ilyen is
aero.: Ez biztos erősen gyártófüggő, de aki nem ijed meg a gyártóval történő garanciáztatástól annak biztos van esélye.
Meg is kérdezem a CM-et mit szól hozzá. -
aero.
veterán
válasz
Érdemes nézegetni a külföldi modding fórumokat. Nem egy ilyen gépcsoda van fent. Érdemes azért megnézni, hogy kivétel nélkül, az összes gépen be van harisnyázva az egész táp. Azt szokták mondani, hogy arrafelé nem baj, mert van tőke.
Biztos, hogy garanciavesztéssel jár a harisnyázás? Kezdek benne kételkedni. Elvégre semmi nem történik a táppal, csak rá lesz húzva. Semmi nem módosul. A feltételek közé sincs beírva szerintem, hogy a harisnyázás a garancia elvesztésével jár.
Gerisz: Mondjuk igen, rákérdezhettem volna én is. Majd szólj, hogy mi a reakció.
-
W.
tag
válasz
Háh, félnének is a bótosok hogy rájukrohad, gondolom én. Mármint jó persze, nekünk fontos a kinézet, de félős, hogy azért nem fognak tökölni, hogy szebb legyen. Sok usert nem érdekli, megint sokan maguk rakják össze - megjegyzem jogosan, általában nagy lenyúlások az ilyenek -, és megint sok inkább magának csinálná, mivel embere válogatja, mi a szép, vagy hogy fossak még pár szót ide, szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest