- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyVillany
tag
válasz
Petyyyyy #48253 üzenetére
Az is látszik a képen, hogy az alátámasztás elferdíti a hűtést is. Esélyes, hogy a rádugott kábelköteg is húzza lefelé, valahogy a kábel csatik pontjánál kellene alátámasztani vagy felfüggeszteni, hogy maga a vga vízszintes legyen, és a hűtés se legyen ferde a vga-hoz képest. Szerintem
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Petyyyyy #48253 üzenetére
Raknék bele egy takaró lemezt és az szépen eltüntetné a kábeleket...és egy fekete filctoll jobban passzolna a belvilágba
daveoff : Egy backplate megmerítené szerintem,mert tényleg bitangul meghajlik.Nekem sem ártana,de a Hybrid hátlapi felfogatása miatt nem tudom rá feltenni(max ha létezne olyan ami ki van vágva a gpu résznél).Ideglenesen gyors kötözővel kikötöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged