- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ger_man #44805 üzenetére
Valóban nagyon ügyesen optimalizálták a házat! Nekem is nagyon bejön!
Már lassan egy éve keresgettem a gépházakat, de olyan ami tetszett is volna, és meg is felelt volna minden elvárásnak, csak egyet találtam, de az nagyon drága volt nekem.
Azt fatal1ty1984 építőmesternek köszönhetem, nála láttam először, ebben a topikban.
Ez egy kis kompromisszum volt, mert én nem szeretem a pöttöm házakat,és külsőre is csak azt mondtam magamnak: Ez tök fasza! Ez a Silverstone Raven 3 volt.
Viszont mikor ezt megláttam, mondtam minden szépet, és jót!fatal1ty1984: Mit akartál belepakolni?
Ez a Big Tower változat. Ez egyszerűen b_szottnagy! Mikor kicsomagoltam szabályosan megijedtem, mert ilyen nagyra nem számítottam.
Ebből is van 2-féle. Sőt.. Azt hiszem 3.
Van a régi Phantom 410
Van az 530-as
Meg van a drágaságom, ami a big tower
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged