- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz
jones965 #22526 üzenetére
Okés.
Vettem. Most, hogy itt fórumozunk róla kezd kristályosodni, hogy minimal modding-ról van szó.
Akkor majd a fa házam lesz a Ti emberetek, házatok.Köszönet mindenért.
csuki00:
Egyet kell, hogy értsek Veled.
Azt nem tudom én sem, hogy ha valaki vesz egy fekete házat és egy tápot ami harisnyázott gyárilag, a vezetékeket elvezeti az alaplap tálca mögött már fel is tud kerülni.
Ez nem nagy modding.
Személy szerint az egyedi elgondolásokat, ötleteket jobban díjazom, mint aki bemegy a boltba és megveszi.De tiszteletben tartom, hogy a PC-Style oldal kitalálója oda olyan gépeket vár.
Ha én csinálnék egy oldalt, oda meg másik fajták lennének feltéve.
Ez van.Valóban.
Ízlések és pofonok. -
csuki00
tag
válasz
jones965 #22526 üzenetére
Nekem tetszik, hogy itthon is van egy oldal és egy közösség akik elismerik ezt a minimal moddingot és nekem is sokkal jobban tetszenek az ilyen gépek. Sajnos az a baj, hogy mivel prohardvernek ez a legfelkapottabb topicja ami a gép kinézetével foglalkozik ezért az emberek ide szeretnének felkerülni. Még akkor is ha az általuk elkészített gép nem oda illik. És köze sincs a minimal moddinghoz.
Szerintem a megoldás az lenne, ha valaki lenne olyan vállalkozó kedvű és csinálna egy vagy több oldalt a más fajta stílus kedvelőinek is.
Amit nem értek az az, hogy kerültek fel olyan gépek is az oldalra amik már annyira minimál gépek, hogy nem változtattak rajta semmit sem. Értem arra, hogy van egy jó gépházuk és ennyi. Ezek miért? Nem irigyelem tőlük szó se róla, csak nem értem... ezzel az erővel bárki felkerülhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged