Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jaja1981

addikt

válasz jones965 #22526 üzenetére

Okés.
    Vettem. Most, hogy itt fórumozunk róla kezd kristályosodni, hogy minimal modding-ról van szó.
    Akkor majd a fa házam lesz a Ti emberetek, házatok.

Köszönet mindenért.

csuki00:
    Egyet kell, hogy értsek Veled.
    Azt nem tudom én sem, hogy ha valaki vesz egy fekete házat és egy tápot ami harisnyázott gyárilag, a vezetékeket elvezeti az alaplap tálca mögött már fel is tud kerülni.
    Ez nem nagy modding.
    Személy szerint az egyedi elgondolásokat, ötleteket jobban díjazom, mint aki bemegy a boltba és megveszi.

De tiszteletben tartom, hogy a PC-Style oldal kitalálója oda olyan gépeket vár.
    Ha én csinálnék egy oldalt, oda meg másik fajták lennének feltéve.
    Ez van.

Valóban.
    Ízlések és pofonok.

• csuki00

tag

válasz jones965 #22526 üzenetére

Nekem tetszik, hogy itthon is van egy oldal és egy közösség akik elismerik ezt a minimal moddingot és nekem is sokkal jobban tetszenek az ilyen gépek. Sajnos az a baj, hogy mivel prohardvernek ez a legfelkapottabb topicja ami a gép kinézetével foglalkozik ezért az emberek ide szeretnének felkerülni. Még akkor is ha az általuk elkészített gép nem oda illik. És köze sincs a minimal moddinghoz.

Szerintem a megoldás az lenne, ha valaki lenne olyan vállalkozó kedvű és csinálna egy vagy több oldalt a más fajta stílus kedvelőinek is.

Amit nem értek az az, hogy kerültek fel olyan gépek is az oldalra amik már annyira minimál gépek, hogy nem változtattak rajta semmit sem. Értem arra, hogy van egy jó gépházuk és ennyi. Ezek miért? Nem irigyelem tőlük szó se róla, csak nem értem... ezzel az erővel bárki felkerülhetne.

Új hozzászólás Aktív témák