- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supr@
senior tag
jelentem nekem is tortentek valtozasok a gepen. feher-pirosrol attertem feher-sarga-feketere. meg nincs kesz, ezert egyenlore csak a belsorol van kep, plusz az oldalarol. a vizhutesbe meg bekerul majd egy ram blokk is, es akkor eltunik a piros borda, plusz erosen gondolkodok a plexi csovezesen, honapok ota, csak ido hiany miatt lusta vagyok neki allni
a kepeken a folyadek szine valamiert sotetebb a csovekben, a valos szine lathato a blokkokban.
elotte:nem tudja esetleg valaki, hogy hol tudnek venni sarga ledsort? 1m-es kellene, citrom sarga. nagyon megkoszonnem a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged