- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
raven10011 #22 üzenetére
P4-re és Athlon XP-re rámegy, ha ügyesen barkácsolsz, akkor biztosan rámegy valahogy a P3-ra is.
Egyébként a hűtő alja meglehetősen kicsi (akkora, mint az Xp procc maga) így belógó alkatrészek nem okozhatnak gondot. A hőátadó felület viszont kisebb, mint a Zalman AlCu-nál, így passzívként szerintem az jobb lenne. Ha ventivel használod, akkor viszont nem a proci felé fújja a meleget, hanem a táp felé (foglalat állásától is függ) így a kisebb hőátadó felület és a nagy hatásfokú hőszállítás már eredményesebb lehet, mint a Zalmannál. -
Kriza
őstag
Hát jelentem: merész voltam, és beruháztam egy AEROCOOL HT-101-ba, és nem bántam meg: a 22-24 fokos szobában a 2700+-os tbred terheletlenül 30fokos (!) terhelve meg max 40.
Ez az érték a GlacialTech Igloo 2510-el 40fok és 60 fok volt (!).
Pont a 60 fok miatt cseréltem, mivel ha 24 fokos szobában 60 fokos a procc, mi lesz vele, ha nyáron 34 fok lesz a szobában....? Pedig azt a GlacialTech-es hűtőt 3200+-ig adják. -
Kriza
őstag
Aerocool hőcsöves hűtőt szeretnék venni álló házba.
Nem igazán vagyok otthon a témában, hogy ezek hogyan működnek. A kérdésem a következő: álló házban jó-e, mindegy-e a csövek állása. Esetleg valakinek tapasztalatok, vélemények. Érdemes-e megvenni, stb...
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Death Stranding (PC)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest