- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Köszönöm a tippet!
Azért nem akartam bemondásos módon vásárolni, mert úgy hallottam, hogy a millió+1 termék közül ők sem tudják pontosan melyik körömnyi méretű alkatrész kell nekem.
Így magam válogattam össze a megrendelést, csak ugye erre nem gondoltam, hogy számomra ilyen körülményes lesz a megfelelő ellenállást kiválasztani.
-
Terrorista
senior tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Tervbe van véve, hogy 3 db infra ledet párhuzamosan összekötök, valahogy így:
és megtáplálom 2x1,2V AA ceruzaelemmel.
Erről a ledről lenne szó, aminek adatai és az elemek alapján kijött az, hogy mekkora ellenállásra van szükségem. Ezt a kalkulátort használtam, amiből az következett, hogy legalább 22 Ohmos ellenállás ami nekem kell.
Na most a boltban (ahonnan a ledeket is beszerezném) nem találok megfelelő ellenállást. 2 órát töltöttem böngészéssel és nekem ez full kínai ami ott van (szénréteges vagy fémréteges, esetleg metaloxid?).
A termékek táblázataiból nem igazán tudok kiolvasni semmit.
Szóval a kérésem az lenne, hogy valaki tegye meg nekem azt a szívességet, hogy kinéz nekem egy konkrét ellenállást, ami használható lesz a kis projektemhez.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest