- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Helosztok, remélem nem off topik, kis segítséget szeretnék kérni. Egy univerzális állítható kimeneti feszültségű hálózati tápegységet keresnék, valami jobb minőségűt. 3-12V között legyen állítható (szélesebb tartomány nem gond nyilván). Jó lenne, ha mondjuk 2.5A 12V-on is kimenne. Nem hurcibálni akarom, így nem a legkisebb méretű kell, de labortápegység méret se legyen
. Ár 15k HUF környéke. Ez ok lenne, de szerintem ez egy olcsó kínai itthoni árra "konvertálva".
Amúgy ami miatt inkább kérdezek, mert meggondolatlanul vettem Euronicsban egy liyet (általában nem veszek ilyen helyen semmit), rádugtam 2 vintage calculatorra és nem működtek. Már majdnem elkönyveltem, hogy hibásak, de gondoltam megmérem a kimeneti feszültséget, amikor is nagy meglepetéssel konstatáltam, hogy fordítva volt bekötve a polaritás a manualhoz képest (igen, még a manualt is letöltöttem...). Még szerencse, hogy végül egyik calculatort se ölte meg...
-
gaben22
senior tag
Helosztok, vettem egy oldalcsípő fogót, a fején ez a valami van, belóg az egyik vágóél oldalához is kicsit, mivel minimálisan rugalmas így a fogó maga összezárható, de vágásnál ez a valami éri először a vágandót. Mi a rosseb ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest