- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rednifegnar #94121 üzenetére
Igen, vettem már egyébként CR2 és CR123A-s elemeket, ezek ilyen alis cuccok.
Amúgy egy drága NASH kapásjelző az. Ebbe kell ilyen "hülye" elem
-
válasz
Dr. Szilikát #94111 üzenetére
Feltöltve 4.2 V van benne, ahogy írtad, de nem merem megkockáztatni. Drága eszköbe menne
-
Sziasztok,
Van egy eszközöm amibe CR123A (3V) elem megy, viszont most kaptam ugyan ilyen elemet tölthető változatban, de ez 3.7V. A plusz 0.7V a sok lenne már az eszköznek, ha úgy használnám? Merjem belerakni vagy megöli?
-
Sziasztok,
Hobby elektronika topik, hát ha lesz valakinek ötlete mi a gond, amennyiben nem ide való kérem törölni
:
Van egy Hikvision rögzítőm (kamera rendszerhez). Kb 1 hónapja kaptam ismerőstől, használtan (ingyen). Tegnap észre vettem ,hogy nem érem a szoftverében(IVMS) a kamerákat. Átnéztem az egész hálózatot és arra jutottam, hogy minden rendben van, a rögzítő lesz a ludas. Ki is cseréltem egy korábban használt szintén Hikvision rögzítőre, azzal minden simán ment. Látta a kamerákat, az élő kép rendben volt. Pár óra elteltével szédszedtem, kitakarítottam. Átnéztem a benne lévő 2 db hdd-t, hogy nem az a gond. Mind két HDD 100/100%-os volt. Gondoltam visszarakom, s láss csodát ment....ma reggelig. Felkelek nézném az élő képet, hogy jó -e. Ismét ugyan az a hiba. Mi lehet a gond? Első gondolatom az volt hogy a tápja rossz és ki kellene cserélni?!
Valakinek valami tipp esetleg?
Furcsa az egészben az, hogy a 4 kamerából mindig csak 1-et lát a többinek nincs élő képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest