- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig pont a kimenő trafók a nemlinearitásukkal azok, amik meghatározzák a "csöves hangzást". Létezik ugyan OTL konstrukció néhány cső esetében, de az már más hangzás. Érdemes a hobbi elektronika fórumában érdeklődni, arrafelé vannak emberek, akik olcsón és profin tekernek trafót.
Mikor számolgattam, hogy az 5.1-et 6 darab Quad405-ből vagy csövekből csináljam meg, az jött ki, hogy nem is olcsóbb a Quad405-tel. Hála az égnek nem azzal csináltam, bár jól szól a Quad405 (van itthon), de egyszerűen sokkal jobb a csöveim hangzása.
Kezdésnek hálózati trafót egy sztereó erősítő számára guberálhatsz régi rádióból, esetleg még ha van több, akkor két egyforma kimenőt is, bár azokból azért spórolták az anyagot kicsit...superecneB: Debrecenben van Lidl? Ott gyakran van ilyen, néhány ezer forint.
-
mezis
félisten
Küzdöttem mostanában egy 2.1 essel (Unitek SP-968). Szörnyen búgott. Két fő oka volt: - a három potméterének a fém háza a "levegőben" volt. Leföldelve jelentősen csökkent a búgás, de még mindig zavaró volt. A túl közeli hálózati trafó szórt mágneses tere volt a bűnös. Lehet, hogy cserélték és az eredeti 90 fokkal elforgatva, vagy lágyvas lemezzel jól leárnyékolt volt. Átraktam az űr legtávolabbi sarkába, innentől már árkategóriájának megfelelő az alapzaj. (Már csak az órája resetelődik folyton, fogalmam sincs mitől
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged