- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig pont a kimenő trafók a nemlinearitásukkal azok, amik meghatározzák a "csöves hangzást". Létezik ugyan OTL konstrukció néhány cső esetében, de az már más hangzás. Érdemes a hobbi elektronika fórumában érdeklődni, arrafelé vannak emberek, akik olcsón és profin tekernek trafót.
Mikor számolgattam, hogy az 5.1-et 6 darab Quad405-ből vagy csövekből csináljam meg, az jött ki, hogy nem is olcsóbb a Quad405-tel. Hála az égnek nem azzal csináltam, bár jól szól a Quad405 (van itthon), de egyszerűen sokkal jobb a csöveim hangzása.
Kezdésnek hálózati trafót egy sztereó erősítő számára guberálhatsz régi rádióból, esetleg még ha van több, akkor két egyforma kimenőt is, bár azokból azért spórolták az anyagot kicsit...superecneB: Debrecenben van Lidl? Ott gyakran van ilyen, néhány ezer forint.
-
mezis
félisten
Küzdöttem mostanában egy 2.1 essel (Unitek SP-968). Szörnyen búgott. Két fő oka volt: - a három potméterének a fém háza a "levegőben" volt. Leföldelve jelentősen csökkent a búgás, de még mindig zavaró volt. A túl közeli hálózati trafó szórt mágneses tere volt a bűnös. Lehet, hogy cserélték és az eredeti 90 fokkal elforgatva, vagy lágyvas lemezzel jól leárnyékolt volt. Átraktam az űr legtávolabbi sarkába, innentől már árkategóriájának megfelelő az alapzaj. (Már csak az órája resetelődik folyton, fogalmam sincs mitől
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest