- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Logitech M150 egér 2xAA elemmel 1 évig is elmegy és lehet, hogy játékos igényeknek nem felelne meg, de azt én észre sem veszem, tökéletesen végzi a dolgát, sok éve. IR LED-del működik, vagyis szemmel nem látható fény (kamera mutatja).
Van egy Genius egerem, házimozi célra használom, ez piros lézer LED, 1xAA, nagyon hamar merül. Tettem bele 14500 Li-ion cellát, vállalva a kockázatot, hogy a nagyobb feszültségtől vége lehet, de működik, most már sokkal tovább.
Ellenőriztem tápegységről, szétszedve adtam rá egyre növekvő feszültséget, figyelve az alkatrészek melegedését is. Ha jól emlékszem, nem sokat változott az áramfelvétele, csak sajnos már alapból is relatív túl sok.
Érdekes, hogy a fenti Logitech alig fogyaszt, de letapogatási képessége mégis valahogy finomabb, jobb vele navigálni, bármilyen felületen.
-
-
Én is baromi régóta wirelessezek. Pont olyan pontos, mint a drótos, és nem késik.
Elemcsere, átalakítottam lítiumakkuhoz, USB-ről tölt éjjelenként. Ami melóhelyen van, abban elem van, 2-3 havonta kell cserélni (lézeres)
@lewegee2 : " Az is érdekes, hogy ha sehol nem találsz választ a problémára, a ruszkiknál tuti ott a megoldás."
Áh, max. látod, hogy valaki megcsinálta, de rendesen leírva sehol nincsAsus lap dehogy érdekel, inkább add el
(deazé'köszi
) Pont nem kell még egy gép ide, azért van minden virtualizálva, amit lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest