-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiSoft
tag
Hali!
Előre leszögezem, nem vagyok valami nagy guru elektronikában.
Találtam valahol egy régi rossz elektromotort (Eredeti NDK!). Ebből tekertem le némi kábelt, amit rátekertem a kérdéses lapkára, összeforrasztottam az egyik végét, és összeraktam a cuccot. A próba sikeres volt, csak a megfelelő ellenállást nem sikerült előállítanom...Mindösszesen 0-tól kb 3 Ohm-ig sikerült az ellenállást változtatnom, holott nekem a 15-200 Ohm tartomány (mostani állapot) is csak kb. a fele a kívánt értéknek. Ha jól gondolom, a huzal volt túl kis ellenállású...
Azért köszi a segítséget!
Üdv:
PiSoft -
PiSoft
tag
Hali!
Helyes a meglátásod...
Pedig nem tűnik olyan veszélyes dolognak. Pont annyira bonyolult és kifinomult, mint minden más a Trabin...Rá van csavarva valami vékony drót egy kb. 15x40mm-es bakelit lapkára, az egyik vége oda van forrasztva, a másik meg csak el van kötve egy lyukban, hogy ne lazuljon ki. Ha tudnám milyen drót kell hozzá, minden gond nélkül meg tudnám csinálni. Azért tudnál tippet adni milyen drótot keressek? Sokkal kevesebb munka lenne így, mint egy másik jeladót faragni a tankba...
Azért köszi a választ!
Üdv:
PiSoft
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest