- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
bigobert #88129 üzenetére
en azt csinaltam mikor az ikea lampaval ugyanigy jartam, hogy kifaragtam annyira, hogy hozzaferjek a ket labra csatlakozo kanochoz. arra raforrasztottam egy egybeontott dugvillas madzagot (persze zsugorcso stb), majd az egeszet betekertem brutalisan ductapeval. azota is jol mukodik, persze nem szep de nem latszik bent van a szekreny alatt.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bigobert #88127 üzenetére
Ilyen típusú adaptereket, ami az áramot stabilizálja és a feszültséget ahhoz változtatja automatikusan (ezt nevezik áramgenerátoros táplálásnak / CC) nem olyan egyszerű kapni a boltokban, rosszabb esetben még az állítólagos szakmai eladó sem tudja, miről beszélünk.
Ami gyakoribb, hogy a feszültség stabil (pl. 12 V) és a megadott értékig terhelhető árammal (CV, constant voltage).
Át lehetne építeni egy új házba is, én biztosan nem megoldanám valahogy és biztonságosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest