- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ma megvettem egy nem túl távoli boltban a földhurok-leválasztót. Nem kábel alakja van, hanem henger, mint az HBO-dekódernek. És 2400 forint volt. De legalább működik, nem búg. Köszönöm mindenkinek az ötletet.
A pc.tavir.hu-s banda meg elmehet a ferde faszb@ így a hetedik napon. -
lesaux
veterán
Nah. Pár napja bementem egy elektronyos cuccokkal foglalkozó boltba, koaxkábeleket meg csatlakozókat is árulnak. Elmeséltem a problémámat, meg hogy egy földhurok-leválasztót kérek. Úgy néztek rám, mintha kísértetet látnának. (Meg is beszéltük a feleségemmel, hogy másnap ő fog bemenni földhurok-leválasztót keresvén, harmadnap meg édesanyám.
)
Rákérdeztem egy tévészervizbe, ott már hallottak ilyenről, de nincs nekik kábel, és szerintük nem is ez okozza a problémát.
(Megpróbáltam fordítva bedugni a DVD-t, de nem segített.)
Aztán két napja megrendeltem erről a pc.tavir.hu-s linkről az eszközt, de egyelőre nem töri össze magát a srác, hogy megírja, mikor és hol vehetem át. Az a jó, hogy mindketten a 18. kerületben lakunk, tehát kb. 15 perces meló lenne, de két napja várok a megoldásra. -
mezis
félisten
Próbáltad már a DVD-s szerkezetet fordítva bedugni a 230 V-ba ? (Az én DVD lejátszóm -Yamada- az egyik irányban enyhén csipked, fázisceruza világít.
? Miért nem tesznek védőföldeléses csatlakozót rá, ha már úgyis bádogból készítették a dobozát ?Megnéztem a tápegységét: kapcsolóüzeműnek tűnik, mint a PC-ké. Az asztali PC-knél kötelező a védőföld, különben a házon megjelenhet a fél hálózati feszültség (állítólag kondenzátorok "gondoskodnak" erről). Tapasztaltam, azt is, hogy ez koax. ethernetnél problémát okozhat, de nem feltétlenül a vétkes PC-nél.
? DVD lejászónál ilyen esetben nem kellene védőföldelés (vagy kötelelező tartozékként egy fázisceruza
) ?
A kábeltévé drótja meg van osztva egy pár száz forintos splitterrel, hogy a tunerkártyába is elérjen. Gyönyörű a kép a tévén és a gépemen is. De egy baj van. Ha a tévé előtti DVD-felvevőre kapcsolunk, akkor búg a tévé. Ha felhangosítjuk, akkor még jobban búg. És értelemszerűen a felvett adások is búgnak lejátszáskor.
Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest