Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
Ott van az adatlapján, hogy RS232/422/485. Vagyis szerintem felesleges egy olyan 'problémás' csatolón használni hozzá egy UART-tal rendelkező kontroller mellé, mint az RS485. Egyszerűbb RS232-n összekötni a kettőt, akkor nincs szükséged Rx/Tx váltás vezérlésre, mivel az is teljes duplex átvitelt ad. Illesztő persze kell, mivel az arduino soros portja TTL-szintekkel megy, a HMI pedig valszeg. a szabványos RS232 szintekkel (± 10V körül). Erre egy MAX232 vagy klónja kell, biztos lehet olyan kis pcb-it is venni.
(A Schneider HMI-k eddig messze a legnormálisabbak azok közül, amelyekkel eddig találkoztam
.)Mod. #88865 mezis:
A rotary enkóderek nem egy-egy fel-le kontaktust adnak, hanem két, fázisban eltolt impulzust, amelyeknél az irányt a sorrend / fázishelyzet szabja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.)
ekkold