- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hofione
újonc
válasz
Dr. Szilikát #85737 üzenetére
Vegre ujra labon, gyorasn megneztem.
Ez valoban sanszosan AC 24V lesz nem DC, a Nest doksi nem is emlit DC 24Vot, csak ez lathato "Voltage requirement 20-30V AC".
Megmertem AC allaban is, de ott meg furabb az eredmeny (valoszinuleg en rontok el a meresnel valamit, vagy nem jol ertelmezem, de mint mondtam teljesen laikus vagyok, szoval szorri a benazasert), igy 57Vot merek, ha ismet felcserelem a polaritast meresnel, meroeszkoz fekete laba megy az "R" csatlakozora, piros laba a "C" csatlakozora.
Forditva 0V merheto csak.
Igy van allitva a meroeszkozom DC mereshez, es igy AC mereshez.Sajnos az "Y" csatlakozon nem jon semmi, amikor a futes kapcsol, igy az nem lesz hasznalhato
Ugy nez ki marad a forditoreles megoldas, ez ugyben keresgelek meg kicsit, ha nem megy, inditok egy uj kerdest mar csak dedikaltan a forditorele problemarol.
-
hofione
újonc
válasz
Dr. Szilikát #85737 üzenetére
Elnezest a kesi valaszert, kozben elkaptam valami dogrovqst, eddig a tuleles volt a program
igen az Y a hutes kapcsolja, mindenkepp kiprobalom, hata van valmi azon is, ha kapcsol a futes, bar be kell konfiguralni, hogy melyik labakra van bekotve valoban valami az install soran
Ah, az AC 24 probat megelythettem volna tenyleg, de annyira biztos voltam benne , hogy DC, hogy eszembe se jutott
Igen, a C pont es az R kozott mertem negativ 24Vot DC mero allasban
Megnezem, amiket irtal es megvizsgalom a forditoreles megoldast is ami t ujra uzemkepes leszek
koszi meg egyszer a kimerito valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő