- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
tordaitibi #83101 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Eddig ott tartok hogy természetesen a döglött akkuról nem tudott semmit sem.Viszont ha aksi nélkül csak úgy bedugtam, majd a menüjében bekapcsoltam a bypass módot, azt feltételezve hogy mint áramkör átengedi az áramot, nem akar kiadni feszt. Az "inverter rész bekapcsolása" kézikönyve szerinti módszerre se reagál a kimeneti oldalon.
Kérdés tehát hogy találkoztatok olyan online szünetmentessel, ami ha tönkrement az aksi, akkor utána az első áramtalanítást követően aksi cseréig gyakorlatilag egy feszültség és frekvencia ellenőrző berendezésen kívül semmire sem jó papír nehezék?
Még most fogom belepórálni a fenti 2 db aksival, hogy jó-e a megérzésem. Csak az aksikat majd még riasztóban szeretném üzemeltetni utána, azért lettek eredetileg bevásárolva, csak időközben befutottak ezek is.
A kézikönyve időnként furcsa dolgokat ír, nem minden úgy van, ezzel kapcsolatban így fogalmaz:
"5. A bypass funkció bekapcsolása után, ha az UPS-t csatlakoztatjuk a hálózathoz a készülék
elindul és bypass ágra kapcsol. Ebben az üzemmódban nincs akkumulátoros védelem."Mondjuk a "7.2 Hibaelhárítás" részen is azt írja hogy:
"Az ups nem kapcsol be az ON billentyű megnyomásakor: Hiba oka: Nincs csatlakoztatott akkumulátor..."Csak azt nem értem hogy miért nem engedi át az áramot...
Ebből feltételezem hogy kínaiak lespórolták a fedélzeti gomb elemet, így döglött aksi esetén nincs ami rávegye a beállítás tárolására.
A pontos típus tehát:
SPS MID1000RTI 800w/1000va, 0.8Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest