-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
rostiron #82813 üzenetére
Lehetne valamit látni bizonyára, ha kiépíted, méred, forgatod és a műszer szabálytalanul ugrálgat, de nem ez a lényeg ilyenkor.
Tisztítás, befújás gyakran csodát tud tenni és akkor nem kell küzdeni érte, hogy hol kapsz, milyet kapsz stb. Ha nem jön össze, utána lehet még gondolkodni, néha szétszedésre is van lehetőség, noha konkrétan ezt nem tudom, a helyzet hozza, mit lehet tenni.
Denaturált szesz épp nem a legjobb, tapasztaltam kártékony hatását is. Még a sebbenzinnel hígított műszerolaj is jobb, fecskendő segítségével, WD-40 nem rossz, noha potméter esetében arra is panaszkodott valaki, hogy még rontott is a szénpályán.
Alkonek vízmentes denszesz nekem nagyon bevált például, de egy 70 %-os alkohol gyenge is, túl vizes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Formula-1
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest