- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
pataslogeza
üzenetére
nem tom milyen motor ez, de nekem volt olyan hogy egy allando magnosu motor alloreszeben levo magnesek lemagnesezodtek aztan annak is volt minden baja, lassult zorgott szikrazott.
-
Barret001
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
A forgórész zárlat erős szikrázással jár,és jellegzetes hanggal.Ha minden rendben van,alig látszik szikra.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pataslogeza
üzenetére
Erről beszéltem lényegében, a csapágy problémája egyelőre fel sem tűnt volna.
Azonban használat közben egyszer csak zárlatos lett a forgórész. Ezt abból tudod megállapítani, hogy az összes tünetét felsoroltad. Így legközelebb te is már rutinból felismered, hogy mikor van vége egy motornak.
Régen ilyenkor következett volna a forgórész cseréje, mint a javítás értelemszerű módja. Manapság persze nagyon ritkán látni a neten forgórészt egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold