Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Ilyen
Kettő is hasonlót csinál, az egyikre 2 sima LED égő van téve, a másik egy LED szalagot hajt meg, de itt már az elődje is ugyan ezt csinálta... -
csubuka
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!

Értem, sajnos, ahogy kinéz ez a venti nem olyan egyszerű eset, szokásosan a hátán nincs ilyen zéger gyűrű szerűség (lehet, hogy a propelleren levő márkajelzés alatt volna... szétszedni nem akarom a vadi újat, nehogy aztán hangos legyen a csapágy vagy mittudomén a beavatkozás után
), amivel le lehetne venni a propellerét, hogy hozzáférjek ott, ahol a forrasztás van. Meg lehet nem is vagyok ügyes annyira, hogy ott ne olvasszak szét valamit.Akkor végülis a kábel másik kábellal toldását te sem feltétlenül bíznád forrasztásra eszerint nem? Nem csak az épületvillamosságban nem javallott ez a megoldás akkor nem?
Sajnos a jobb oldali pont a lecserélendő csatlakozó... a bal oldali ami a táp belsejében van.
Ilyen a végcsati:
Ilyen a venti:
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
A legtöbbjén a matrica alatt ott van a két szál forrpadja...
@tordaitibi : Én jobban szeretem akkuval, mert akkor nem fekteti meg az áramszünet, de ez már ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), amivel le lehetne venni a propellerét, hogy hozzáférjek ott, ahol a forrasztás van. Meg lehet nem is vagyok ügyes annyira, hogy ott ne olvasszak szét valamit.
ekkold