- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Salex1
üzenetére
Szintén tyúkól,
Az enyém 1 darab 4093, ez a fotoellenállás schmitt triggere, meg a le-fel logika, két tranzisztor meg 2 relé, a végállások mechanikusak, az ajtón mágnes a két végállásba meg riasztóból bontott, teljesen zárt kültéri reed relés érzékelő.
A motort egy kiskínai CC-CV panel hajtja, a valamikori ablakemelő motor kb. 4-5 voltot kap, ha mégis megszorulna (kb. évente egyszer amikor a madamok a szalmát az ajtóba kaparják) akkor halkan ciripel de semmi nem megy tönkre.
Tettem manuális kapcsolót is, a videón ezzel kapcsolgatom, így bármikor ki-be tudom zárni, pl. ha meszelem-fertőtlenítem az ólat akkor pár óráig ne menjenek be napközbe.
Tápja egy fiókba talált valamikori TpLink AP 12v/2A dugasztáp.
A feltekerőzsinór egy darab hajlékony biciklibowden, az orsó egy rossz horgászorsó.
A becsukáshoz szükséges ellensúly az ajtó közepén egy kalapács feje.
A maximális költséghatékonyság miatt a doboza egy felfalt Ferrero Rosé átlátszó doboz, abből kilát a fényellenállás is.
5 éve télen-nyáron minden este-reggel tökéletes. -
törölt tag
válasz
Salex1
üzenetére
Egy ilyen időkapcsoló + egy trafó + elektromos zár.

@hcl most látom írtad te is a diódákat. Akkor sorry. 😆
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold