Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Reggie0
üzenetére
Izé van egy kérdésem.

Próbálkoztam az órajel szorzó használatával, de nem világos, hogy a középső és az alsó kimenettel mit szeretne. Mind a kettő csak kiteszi a bejövő órajelet, de a középső a belső órajel elosztó hálózatra, mintha az alsó után lenne egy ibufg. Viszont mivel az alsót így nem használom, de kikapcsolni nem lehet, ezért van egy órajel skew warning miatta. Hibát ugyan eddig úgy látom nem okozott, de hátha csak én nem vágom, mit kellene ezzel csinálni.
Lompos48: Megnéztem a jelalakot magasabb frekvencián, nem számoltam ki pontosan, de valahol 500kHz körül van most a vége, így viszont már a mérő rendszerem válik elégtelenné, láthatóan reflexiók vannak a kábelben, mert még mindig csak egy tyúkbél koaxot használok egy átalakítóval, aminek a végén egy darab drót van.
Szóval majd egyszer kell vennem egy tisztességes mérőfejet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ekkold