- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát ez pont nem látszott a képen, én is azt hittem, hogy a szembe lévőket kell összekötni. Így viszont akkor a legegyszerűbb az lenne, ha egy darab szigeteletlen drótot fektetnél a sorkapocs lábaira, is ráforrasztanád egyesével.
A távolságot egészen könnyű megtudni, meg kell nézni az adatlapot.A próbanyákon 0.1" vagy 2.56mm a raszterek távolsága, ha a sorkapocs lábainak távolsága ennek egész számú többszöröse, akkor jó vagy.
-
-
Nem tűnik túl bonyolultnak, szerintem az egyik kedves fórumtárs megrajzolja neked. Mert én sem értek hozzá.
Az is jó, ha veszel egy áramköri lapot, meg egy vastagabb alkoholos filcet, és kézzel felrajzolod rá az összekötő sávokat, aztán kimarod magadnak.
Végső esetben van olyan próbanyák, ahol 3 raszterenként meg van szakítva a vezetősáv.
Ezt csak méretre kell vágni.
De a csatlakozó lábtávolsága nem biztos, hogy illeszkedni fog az előre gyártott lyukakhoz. -
darvinya
titán
Pedig már lassan 20 éve ilyenek.
Ez a leggyorsabb szerelés, még a tömör vezetékeknél is van Wago -zásos kötés.
Ennél stabil kötést elérni nem nehéz, ha érvég hüvelyt fogazottan klimppelik a több eres kábelnél.
Ha ez nincs, de van páka cin, akkor lazán sodrott eret leforasztva.
Ha ez sincs, akkor csak egyszerűen összesodorva bedugni. -
elttiL
senior tag
Aha, megnéztem, csak az amit te ajánlottál távirányításra való, és sorosra dugod rá (winampo-hoz és hasonlókhoz), én irda-t kerestem, ami a telcsik-hez kell.... (oldalamon van róla fénykép, alaplapi irda-ra dugható)
komprende amigo?
[Szerkesztve]
(a linket javítottam, nézd meg!)
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Miért is ajánlasz nekem uir-t? (már rég nem használom mivel, tök ugyan azon a frekin távirányítódna, mint ez: Bővebben: link - egyébként baromi büszke vagyok rá, még ha nem is szép... az amp_1 és amp_2 képekről van szó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest