- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
14adam #10791 üzenetére
Így már kicsit más.
6mm cséve ... 132m drót ... 95kV körül
8mm cséve ... 226m drót ... 122kV körül.1000-1500 menetnél hármasszabállyal tovább számítható.
A feszültség végülis a fenti értékek duplája lesz, mert a 2 FET 2 felől "cibálja" a primér tekercset, mondjuk hogy ellenfázisban.
Szép feszültségek! Nagyon kell vigyázni a használt szigetelőkre (pl. cséve), környezetre, még a levegő páratartalma is fontos ekkora értékeknél.Jó játék! Nem tudom miért, de második lépésben megpróbálnám audió jellel modulálni...
Talán a potméternél hoznám be a zenét.
-
Lompos48
nagyúr
-
And
veterán
válasz
14adam #10539 üzenetére
"az optikai teljesítményt mcd-be számolják?"
(Nem, természetesen az optikai teljesítmény is watt / milliwatt, mivel az is csak teljesítmény. De normál (nem 'teljesítmény-') ledeknél inkább a fényerőt adják csak meg, míg direkt világításra tervezett ledes lámpatesteknél a fényerőn felül a felvett teljesítmény is (hisz azoknál lényeges, hogy az adott fogyasztással mekkora fényáramot biztosítanak, ez a lumen/watt érték jelenti a fényhasznosítás fokát). Normál ledeknél szokásosan csak fényerősséget és sugárzási szög szerepel az adatlapon, amiből a fényáram úgy-ahogy visszaszámolható.) -
Lompos48
nagyúr
válasz
14adam #10533 üzenetére
Most mw, mW, Mw vagy MW?
Nem tudom mire használod, mert ez a rajz egy, a potencióméter állásától függő fix frekvencián fog vibrálni. Zenét követni nem tud, érzékeny embereknél epilepsziás rohamot kiváltani ellenben igen. Nem tudom mi van kéznél a piacon. Végülis én 1W-os SMD tokokat használnék jóval kissebb számban.
-
moha21
veterán
Egyenáramot nem lehet transzformálni. DC-DC konverterre lesz szükséged.
-
moha21
veterán
A képen 180 uF 16V-os kondi látható.
-
sonar
addikt
Hát logikusan végig gondolva akkor nem biztos, hogy a kvarccal (nem csak vele) van a gond.
Mert akkor késne vagy sietne, de állítani tudnád.
Használható ötletem nincsen, de talán egy bios frissítést csinálnék mielőtt pákáznék egyet, és biztos ami biztos kicserélném az elemet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest