Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.

Én azt mondtam, hogy az alap egy AVR felprogramozásához az ICSP használata. Ehhez nem kell bootloader, és elég egy darab ICSP az összes jövőbeli projekthez. Nem foglal portokat, nem lassítja a boot-ot.
Az Arduino onboard usb-uart modult épít az UNO-ba, ami ugye debugolásra is alkalmas, de mivel az atmega uC nem támogatja a soros porton keresztül a programozást, kell rá bootloader (optiboot). Ez egy fejlesztői board, oktatásra, kísérletezésre van használva.
A kérdés: ha az ember nem játszani/kísérletezni veszi a uC-t, hanem fixre épít belőle valamit, ugyan minek rá bármilyen bootloader, ami a boot folyamatát is lassítja, memóriát is foglal, ha amúgy is csak egyetlen egyszer lenne rá szükség, a programozáshoz, aztán soha többet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold