Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudod elképzelni? Pedig az emberi hülyeség határtalan.
Kinnt terepen, konnektortól 3 kilométerre a vaksötét pusztába őrködtünk 2 hónapig.
Szereztem egy 250W PV panelt, vettem egy töltésvezérlőt, a munkáltató rendes volt mert adott kölcsön egy zsírúj 12V/140Ah akkut.
És volt éjjel ledes világítás, lehetett telefont tölteni, volt az őrkonténerbe éjjel világítás.
Majd a kollégák 1 hét tökéletes működés után jelezték hogy valami nem stimmel, alig 1 órát megy éjjel a ledes térvilágítás és lemerül az akku.
Kimegyek mondom megnézem és mit látok...,
Valamelyik színbarom kihozott egy 2kW invertert, kávéfőzőt, erre a többiek hoztak mikrót, meg egy rezsót.
Jó hogy nyár volt mert hozták volna az olajradiátort is meg talán a mosógépet is.
És mivel a kollégáim 99,99%-ban egységsugarúak, a maradék mérési hiba,
nem tudtam nekik elmagyarázni hogy az 1kW rezsó 1 óra alatt leszopja az akkut.
"Dehát ott az nagy akku meg az inverter..! csak ezt hajtogatták.
Meg se próbáltam velük megértetni a P=U*i defimíciót és én voltam a szemét meg nem akarom a jelzőket idézni mikor bepakoltam az akkut meg mindent egy lakatolt vasdobozba és a kijövő 12 voltot lekorlátoztam, ha 5 ampernál több volt a fogyasztás akkor letiltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold