Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
efemm
üzenetére
És nálad az NTC cseréje egyértelműen megoldotta?
Basszus, most ugrik be, volt ilyen, hogy sokszor kellett indítani, mert egyet huppant, de el is vette a lángot. Ennek kb fél éve, aztán elhagyta, már el is felejtettem.
Persze nem vészes összeg, és ahogy visszaemlékszem, egyik napról a másikra jelentkezett a hiba, tényleg olyan, mintha nem lenne kontroll, és csak melegítené ész nélkül a tárolót.
Ugyebár fűtés módban 10 percnyi folyamatos láng után sem fut hibára, nyilván a nagyobb víztömeg visszahűti a hőcserélőt, a HMV köre viszont kisebb.Azért is kellene, hogy szabályozzon, mert nem ugyanakkora hőt von el a tároló, amikor 10 fokos vizet fűtök fel, vagy amikor 40 fokosat, utóbbinál szerintem többször le-le kellene kapcsolnia, viszont ez annyira megszalad, hogy valami más érzékelő teszi vészüzembe.
Ami bosszant, hogy a sematikus ábrán mutatja a kézi légtelenítőt a kazán hőcserélőjénél, de ezen én ilyet nem találtam. Holnap lebontom az oldalát, hátha úgy megtalálom, de fura, hogy a rajz mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold