- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azaz a zártság pont már annyira kényelmetlen, hogy kevésbé éri meg ilyen telefonnal foglalkozni rosszindulatú behatolás esetén.
Nem értem, hogy hol van a logikai bukfenc.
Pontosan ugyanolyan logikusan írtad le te is amit én írtam.
Annyira szeretnéd az igazad hallatni, hogy rosszul értelmezed a mondatokat.
Keep calm. -
Bar regen nagyban romoltam, akkoriban nem volt szukseg teljes tarhelytorlesre, a megfelelo mukodeshez kellett a wipe.
igazad van nalam sem volt bekapcsolva a teljes encrypt, viszont az ssd-t masik pcbe helyezve kerte is a bios a recovery keyt. Akarmennyire is bosszanto megis van egy alap biztonsag.
nem ugy a regi win xp bejelentkezo jelszo… a hddt masik pc-ben meg siman olvastad.Es itt nem mobilizalt eszkozrol beszelunk amit barhol elhagyhatsz vagy kikapjak a kezedbol az utcan, buliban miutan kifigyeltek a jelkodod. Az ellen a zart bootloader sem ved,
viszont az ellen ved a zart bootloader is, hogy a knoxbol nem tudnak kilepni igy nem resetelheto a telefon sem es nem megy egybol a dozsa aluljaroba alkatresznek. -
A userek tobbsege nem ph forumozo es 1 db jelkodnyira tartja a bankszamlan levo teljes megtakaritasat. Amit a metron, az utcan mindenhol beir es siman kifigyelheto mar az is.
Nem kell a tulajdonos kezebe lennie ennek a dontesnek.ott a pc/laptop esete windowsal. Ellopjak, elhagyod a laptopod es a kepeidhez pass/jelkod nelkul nem jut hozza egykonnyen a tolvaj a bitlocker miatt.
Telefon eseten nem csereled a hattertarat, nyitott bootloaderrel radobsz egy celzottan fozott romot es mar hozza is fertel a rajta tarolt dolgokhoz, leven siman megkerulheted az UI-n beallitott biztonsagi mechanizmusokat, mint jelkod, ujjlenyomat stb…
Ez csak egy pelda ami epp eszembe jutott.
Es az is igaz hogy minden feltorheto idovel.Persze, ertem a te allaspontod egyebkent, viszont tobbet artana mint hasznalna ha Marikaneni mindenfele godmodeban mukodo progikat toltene le gyanutlanul a nyittot bootloaderes telojara. Epp eleg infohoz kernek hozzaferest az appok igy is.
-
Emlékszek az S5 széria és akkori Sony Z stb vízállóságára.
Katasztrófa volt az a félutas megoldás még az Active is!Bootloader nyitás adatbiztonsági aggályokat vet fel.
Samsung az S4-től a Knox bevezetésével fokozatosan elengedte a főzött romolás lehetőségét, főleg, hogy ma rengeteg pénzügyi dolgot a userek telefonról intéznek.Valamit valamiért.
-
Drukkolok az hmd-nek hogy kiforrja magát az arculat a portfólió és legyen kurrens konkurencia európából!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest