Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Hát Urak! Megnéztem ennek a telefonnak a honlapját és hangosan felröhögtem! Ez a cég Kínán kívül akar eladni terméket de nem ismeri az írásjeleket, vagy ha ismeri akkor meg a jelentésükről nincs fogalma sem. A telefonkínálatuknál össze-vissza írogatnak mindent. Nincs két egyforma leírás az egymás mellet szereplő készülékeknél.
Viszont ami ennél is fontosabb lenne nincs egy rendesen csúcshardverrel ellátott készülékük sem! Nyilván lehetne mellette a választékban "zs" kategóriás készülék, hisz az 1bit-es luzerek nem igényelnek többet. Most pedig egy ilyen minden cégnél problémás készülékkel akar befutni???Először kellett volna egy rendes "zászlóshajót" csinálni és utána ebbe az irányba indulni. "zsanér saját fejlesztés" igen az lehet de normális telefonjuk egy sincs! Ez is csak a középkategóriába fér bele(HA?)Mind tepsi 5-6éves kijelzővel, gyenge hardverrel. Nyilván a marketingesük egy papucsos utcai árus 6 dioptriás szemüveggel.....
-
törölt tag
Én inkább a Fold kijelzőjére hallottam panaszt, a zsanérra nem.
A repülőiparban speed tape-et is használnak, lehet akkor ezt is ilyen tartja majd össze.
-
-
Két végkimenetele lehet.
- Nagy siker, remek cucc..
- Oltári pofára esés...Én utóbbira tippelek a cég miatt is.
-
-igu-
veterán
Szeretem a repülőiparra utalgatást - nagy mágia nincs ám azokban az anyagokban. Ellenben szinte mindent el lehet vele adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest