Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phülöp
addikt
Szeretem a repülőiparra utalgatást - nagy mágia nincs ám azokban az anyagokban. Ellenben szinte mindent el lehet vele adni.
Irodai Túlélőkészlet: https://logout.hu/blog/amea/index.html
-
Graphics
Jómunkásember
Két végkimenetele lehet.
- Nagy siker, remek cucc..
- Oltári pofára esés...Én utóbbira tippelek a cég miatt is.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
-
-
-
Balika911
félisten
Én inkább a Fold kijelzőjére hallottam panaszt, a zsanérra nem.
A repülőiparban speed tape-et is használnak, lehet akkor ezt is ilyen tartja majd össze.
-
svgyula
addikt
Hát Urak! Megnéztem ennek a telefonnak a honlapját és hangosan felröhögtem! Ez a cég Kínán kívül akar eladni terméket de nem ismeri az írásjeleket, vagy ha ismeri akkor meg a jelentésükről nincs fogalma sem. A telefonkínálatuknál össze-vissza írogatnak mindent. Nincs két egyforma leírás az egymás mellet szereplő készülékeknél.
Viszont ami ennél is fontosabb lenne nincs egy rendesen csúcshardverrel ellátott készülékük sem! Nyilván lehetne mellette a választékban "zs" kategóriás készülék, hisz az 1bit-es luzerek nem igényelnek többet. Most pedig egy ilyen minden cégnél problémás készülékkel akar befutni???Először kellett volna egy rendes "zászlóshajót" csinálni és utána ebbe az irányba indulni. "zsanér saját fejlesztés" igen az lehet de normális telefonjuk egy sincs! Ez is csak a középkategóriába fér bele(HA?)Mind tepsi 5-6éves kijelzővel, gyenge hardverrel. Nyilván a marketingesük egy papucsos utcai árus 6 dioptriás szemüveggel.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
Új hozzászólás Aktív témák
ma Február 28-án, az MWC-n leplezi le Phantom V Fold nevű telefonját a kínai márka.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Sorozatok
- Kalandor: “I make ramen until my soul runs out”
- E-roller topik
- Diablo IV
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen