- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Mondjuk a töltőkkel a vékonyabb/kisebb dobozok miatt tényleg lényegesen csökkent a karbonlábnyom, többet tudnak egy kamionnal szállítani például...mondjuk ezzel arányosan a logisztikai költség is csökkent, szóval igen, ezt akár az árazásban is reflektálhatnák, de ettől függetlenül azért ez a töltő elhagyás nem olyan ejjj, de nagy probléma, mint ahogy sokan beállítják. Nekem pl. az első Apple termékem az iPhone 5s volt, az ahhoz kapott lightning cabel mai napig patika állapotban van és napi használatban. Szóval ennyi erővel az EU "csatlakozó szabványosítási" törekvése is ordas nagy kamu, mert aki már évek óta az Apple ökoszisztémában él az most vehet Type C kábeleket, én pl. fixen tartok egyet otthon, az irodában meg a kocsiban, az kapásból 3 kábel, ha veszek 1 telefont (nem fogok, direkt berendeltem most még a 14 Pro-t, hogy maradjon a lightning egy darbig) ahhoz csak 1-et fognak adni...
A töltőfejek kapcsán még sokan példálóznak azzal, hogy a folyamatosan gyorsabb töltés miatt kell folyton új, de ennyi erővel erre is lehet mondani, hogy csak a marketing hiteti el az emberekkel, hogy szükség van 180W-os györstöltésre. Én vigyázok a telefonjaim akkuállapotára, mindig igyekszem őket 20% előtt töltőre tenni és 90% fölé nem tölteni, egy olyan telefonom nem volt még, amit 15-20W-al nem lehetne 1 óra alatt 20%-ról ~80%-ig feltölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest