Hivatalos a Galaxy S23-ak premierjének dátuma

A Samsung megerősítette a február 1-i eseményt, mellé pedig pár új infó is érkezett a telefonokról.

Pletykák alapján már sejthettük, hogy február 1-én, magyar idő szerint 19 órától a Samsung megtartja az Unpacked 2023-at, első bemutató eseményét a Covid-járvány kezdete óta. A helyszín állítólag San Francisco az Amerikai Egyesült Államokban, a felhozatal pedig a Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, valamint a Galaxy Book 3 és Book 3 Pro készülékek lesznek. Számunkra a telefonok érdekesek, ezek állítólag február második hetében már piacra is kerülnek.

Így nézhetnek ki a Galaxy S23-ak.
Így nézhetnek ki a Galaxy S23-ak. (forrás: Notebook Check) [+]

A készülékekről azt pletykálják, hogy 200 MP-es főkamerára vált az Ultra modell, mindegyikben elérhető lesz a műholdas kommunikáció, és négy főverzió- valamint öt év biztonsági frissítést kapnak majd. A telefonokról IceUniverse a Twitteren keresztül megosztott két promóciós videót is, melyek megerősítik a megapixelek számának növekedését, a triplakamerás rendszert és egy új éjszakai fotós módot is sejtet. A nagy felbontású képeket pedig minimum 256 GB-ra lehet majd elmenteni, ennyi lesz ugyanis az alap tárhely.

A hardverről információ, hogy az emelt órajelen működő Snapdragon 8 Gen 2 SoC, melyeket az S23-as telefonok kapnak a Samsung gyártósorain készülnek majd, míg a többi Snapdragon 8 Gen 2-es már a TSMC nodejain készül. Az eddig megismert adatok szerint a Snapdragon 8 Gen 2 processzorában a teljesítménymag órajele 3,19 GHz-ben maximalizálódik, a Galaxy S23 viszont 3,36 GHz-es CPU maggal járt teszten. Bár egyelőre nincs megerősítve, állítólag az S23-as telefonokban a GPU is 719 MHz-re lesz képes a többi Snapdragon 8 Gen 2 680 MHz-es GPU-jával szemben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés