Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ath

senior tag

válasz zeus90 #89 üzenetére

hali!

az egyik csákó,aki piros ruhában van,a térkép tetejétől sétálgat az étteremig.én ygy csináltam sa-ra:ahogy elkezdődött a pálya,lerohantam az étterem piceajtójához,és pick lock-oltam,majd elkezdtem mint állat rohanni a piros ruhás csávóhoz.egyszer +áll 1 csatornától nem messze,akkor elő az sd pisztolyt és 1 lövéssel fejbe.utána a hullát belehúzod a csatornába,felveszed a ruháját és az amulettet.a térképen van 1 csatorna felkiáltójellel jelölve:lemászol és felveszed a patkánymérget.utána a pincében a gázt szabotálod,majd a főbejáraton bemész,a fegyvereidet elveszik.a séf kiment a konyhából,sza ha nem figyelnek rád bemész a konyhába,és +mérgezed a teát,majd azt felveszed és felmész az emeletre,leteszed az asztalra,majd alrébb jössz és végignézed a halálukat.utána odamész az asztalhoz,leteszed az amulettet,és mész az exit felé.ennyi.

viszont nemtom h yrta-e már vki,de az utsó pályát +lehet csinálni sa-ra??mert ezt nemtom...:( a 3-a pálya se ment,az a havas,tengeralattjárós,vhogy nem volt kedvem újrakezdeni...:))amúgy sztem a játék marhajó,bár vannak fenntartásaim vele,pl az első rész óta az irányytást elcseszték,mármint a fegyverváltást:ott volt a legjobb,görgőztél azt án már választhattál is,2-ben nyomva kellett tartani vmi gombot,most + tiszta tomb raider-esen kell kiválasztani vmi iventory-ból h mit akarok használni...:(amúgy a játékélmény hatalmas,csak akkor ''syrtam'' amikor 4 nap után végigvittem...:O

Új hozzászólás Aktív témák