- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
LG42LB671, 55 ezer forint, wow. Ilyen tv-m volt több, mint 5 évig, 47 colos verzióban, mielőtt lett a Hisense U8QF, kétségkívül kiváló televízió, de szerintem ennyit már nem ér. Többet nagyon nem is mertem volna elkérni a 47 colosért sem, ezért is maradt meg inkább a családban. 2014-es modell, ami ugye már 7-8 éves, jó televízió, de azért már eljárt felette az idő (pl. menüje manapság már borzasztó lassúnak számít, illetve kétséges, hogy meddig lesz hozzá Youtube, Netflix támogatás), én ennyiért már nem venném meg. Nem hinném, hogy túl nagy előrelépésnek éreznéd a jelenlegihez képest, de ez csak az én véleményem.
-
DonJoee
tag
Szerintem hasonlóan a többiekhez, nem tudok még tartós használattal kapcsolatos tapasztalatról beszámolni, mert mi újakat vettünk. Van, akinek már valamilyen hiba felütötte a fejét, de szerintem a többségnek még mennek a tévék kb. úgy tavaly nyár óta. Nekem november legvége óta.
Szerintem "használt", kis méretű (50" alatt) Hisense-ket outletekben kapsz, ahol többnyire külföldi boltokban kiállított tévéket árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest