Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
LG42LB671, 55 ezer forint, wow. Ilyen tv-m volt több, mint 5 évig, 47 colos verzióban, mielőtt lett a Hisense U8QF, kétségkívül kiváló televízió, de szerintem ennyit már nem ér. Többet nagyon nem is mertem volna elkérni a 47 colosért sem, ezért is maradt meg inkább a családban. 2014-es modell, ami ugye már 7-8 éves, jó televízió, de azért már eljárt felette az idő (pl. menüje manapság már borzasztó lassúnak számít, illetve kétséges, hogy meddig lesz hozzá Youtube, Netflix támogatás), én ennyiért már nem venném meg. Nem hinném, hogy túl nagy előrelépésnek éreznéd a jelenlegihez képest, de ez csak az én véleményem.
-
DonJoee
tag
Szerintem hasonlóan a többiekhez, nem tudok még tartós használattal kapcsolatos tapasztalatról beszámolni, mert mi újakat vettünk. Van, akinek már valamilyen hiba felütötte a fejét, de szerintem a többségnek még mennek a tévék kb. úgy tavaly nyár óta. Nekem november legvége óta.
Szerintem "használt", kis méretű (50" alatt) Hisense-ket outletekben kapsz, ahol többnyire külföldi boltokban kiállított tévéket árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest