- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
viking19 #1126 üzenetére
Egy pillanatig sem téged akartalak csesztetni, amiért elmondtad, hogy mit tapasztaltál.
Én csak valószínűsítettem egy lehetséges "megoldást" arra, hogy miért láthattad.A háttérvilágítás beállítása miért nem elegáns megoldás? Feltételezem, nem 100%-ra kell felnyomni, mert akkor nem is létezne ilyen beállítási lehetőség gyárilag.
A hangerőt is lejjebb vesszük, ha túl hangos a tévé. (Bár az ezek szerint nem elegáns... jól van na! Muszáj volt lecsapni...
)
Szerintem, ha árában, kategóriájában nézed, akkor azért szebbé válik a történet. Ha így sem, akkor legalább tudod, hogy nem ezt keresed.
Majd kialakul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest