- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
A témának már van topikja, lécci ott folytassátok: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=60107&arc=f[/L]
Ezt zárom. -
Athlon64
csendes tag
Köszönöm a linket. Holnap megveszem a kellő cuccokat hozzá és szólok egy hozzáértő havernak, hogy csináljuk meg. Több szem többet lát és tud alapon. :) Ha valaki csinál vagy csinált már ilyen átalakítást azt szívesen fogadnám, hogy sikerült-e neki meg bármit ezzel kapcsolatban.
-
Athlon64
csendes tag
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy HIS X800 Pro-ban szeretném a +4 pipelinet aktiválni, hátha működne. Olvastam valahol, hogy Templomegere(remélem jól írtam a nevét) megcsinálni ezt a +4 pipeline aktiválást és neki sikerült is. Hogy kell ezt csinálni? Szomszédomat megkérdeztem, de nem nagyon vágta, hogy mit kéne csinálni. Gondolom erre nincs olyan progi mint a 9800SE-re az Omgea Driver. :)
Minden segítséget előre is köszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest