- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Mivel nem írtál, sőt e-mail-t sem kaptam tőled ezért csak remélem, hogy ott leszel holnap 9.00-kor a McDonald's parkolójában. Megcsináltam az adásvételit, kinyomtattam, az adataidat kihagytam, egy személyit azért hozzál a biztonság kedvéért, hogy lássam nem átverés.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Most Miskolcra megyek a kollégámnak a kártyáért, így nem esik útba és mivel mostanában inkább arra van dolgom nem tudom beadni. Viszont a hugom férje Gyöngyösön egy autókereskedésben dolgozik, neki oda tudom adni, az neked már elég közel van és akármikor arrajársz ő oda tudja adni. Ha van valami jobb ötleted, esteleg posta, írd meg. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Hello!
Egri vagyok egyébiránt, de a garanciára nem tudok mit mondani, ezt a te dolgod intézni. Egy kollégámnak lesz aki szeret játszani (emiatt kell egy erős kártya), de nem tuningolt még soha, így ezt sem fogja. Ha kapok garanciát megveszem holnap, vagy valamelyik nap amelyik neked jó, ha nem akkor köszönöm de nem érdekel a dolog. Üdvözlettel:
Márk -
Markgx10
őstag
Hello!
Érdekelne a kártya, megadom érte a 30.000kp-t is, holnap megyek Miskolcra el is hoznám, mindösszesen 1 kérdésem van mennyi garanciát vállalsz rá (amit rendes adásvételiben, összes hivatalos adat feltüntetésével leírunk)?
Előre is köszönöm a válaszod:
Márk
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest