- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Fernando
csendes tag
bocs hogy nem irtam,de vásárolni voltam a metroba és most értem haza!
ha minden jol megy akkor ott leszek,de azért ha tudsz még reggel nézz be hogy nem változott-e(majd ide irok ha netán valami közbejött)
még a garanciához annyit szeretnék hozzátenni hogy olyanért nem vállalok garanciát ha letörik valami(miután átvetted tölem[ott le is ellenörizzük])! +ha valami gond van akkor valami szakértövel kideritetjük hogy mi a baja,mi okzhatta(tuning vagy gyári hiba stb.)mert én csak akkor tudom visszafizetni a pénzt ha valami gyárihiba vagy abbol kifolyolag történt a károsodás!
de ha rendeltetésszerüen lesz használva a kártya akkor szerintem nem lesz semmi baja a kártyának és a munkatársad sok játékot kiakaszthat vele!
egyet tudok igérni,hogy én egy müködöképes kártyát adok át és ha megfelelöen használjátok akkor az is lesz sokáig!
na olvasd el amit irtam és döntsd el hogy igy is érdekel-e a dolog!
igen még valami:az adásvételiböl nekem is kellene egy másolat!
irj hogy hogy döntöttél!még benézek és ha érdekel a dolog akkor még reggel is nézz be amint fentebb irtam! -
Fernando
csendes tag
az a helyzet hogy én nem egészen miskolci vagyok,hanem miskolc mellett lakom!de miskolcot irtam mert azt azért mindenki ismeri és tudja hol van,ellentétben az én lakohelyemmel!de bemegyek miskolcra csak azt kellene megbeszélni hogy hol találkozzunk!irj egy olyan helyet ahol jo lenne neked(de azért ismert hely legyen mert én sem ismerem nagyon miskolcot)
-
Fernando
csendes tag
szia!kb.egy honap garanciát vállalokrá!addig ugyis meglátod hogy semmi baja a kártyának!(de mi van akkor ha hazaviszed elkezded tuningolni és ''szétvered'' akkor reklamálsz hogy szar a kártya,amit én nem tudok bizonyitani hogy te rontottad-e el vagy én adtam el hibásan és akkor mehetek a .......)Te ezt a dolgot hogy látod?
És akkor kapok vissza egy rossz kártyát + visszaadom a pénzed,nekem teljes csöd!
Hol laksz egyébként?
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest