- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
ShadowLord #79 üzenetére
Nah azt nemtom az milyen osztály....
-
-
TommyGun
őstag
ShadowLord....te raiffeisenbe melózól késmárk
Dolgoztam énis ott egy ideig mint külsős...... Ha szabad tudni milyen munkakörbe lehet ismerjük egymást
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #76 üzenetére
Semmi probléma, mindenképpen ott leszek, úgyis dolgom lesz akkor arrafelé.
-
Megirtam az adásvételit akkor egyet kérek hogy 20h-ig érj már ide a bankhoz oks!?
-
semmi gond
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #73 üzenetére
Így már OK. Bocsánat az értetlenségemért.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #71 üzenetére
Te figyelj már, a XV. kerületben nincs is Raiffeisen bank (Bővebben: link), de még Késmárk u. 11 sem. Akkor most hova vigyem?
[Szerkesztve] -
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #69 üzenetére
Kártyáról számot csak este tudok majd küldeni, mert most munkahelyen vagyok, a gép viszont otthon van. Benyomom emlékeztetőbe!
-
megirom én és ki is nyomtatom küld el sms ben a sz.ig. számod neved cimed és a kártyáról itj valami azonosító számot s megirom!14-20 tudsz jönni a 15ker Késmárk u.11-13 Raiffeisen Bank a cím!
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #67 üzenetére
Rendben. Írj egy konkrét helyet, ahol neked jó lenne és elviszem este 8 előtt, úgyis megyek arrafelé holnap este. Írsz egy adásvételi szöveget? Lusta vagyok fogalmazni, nem is szoktam ilyeneket írni, de szívesen kinyomtatom.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #65 üzenetére
Továbbra is tartom a 36.5K-t, kevesebbért nem adom. Esetleg a Kálvin térre le tudsz jönni érte holnap valamikor?
[Szerkesztve] -
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #61 üzenetére
You're breaking my balls
, legyen 36.5K. Adásvételi, egy hét gari megfelel.
-
-
Pete!
csendes tag
Budapest megoldható?
-
akkor 36k-ért vinném 1 hét garit válalj rá és adásvételit irunk igy megfelel?
-
Petya25
őstag
Szia!
Érdekel a karid, mit mondasz erre?
25kp + egy 40-es vinyó -
pegazus
senior tag
Na akkor kicsit pontosítok! azért lenne jó elcserélni mert hosszabb távra tervezem most a gépemet(remélem meg is tartom
)
garancia van még a tiedre?
enyémre lesz még 4 hónap.
Zalmannal vagy nélküle?
Azért nincs mmég nálam mert a mostani notimba cserélem be a cuccokat.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Sokan szokták emlegetni az ATi kártyák híresen jó TV-out képminőségét. Sajnos az újabb generációs kártyákra (9500 > ) ez már nem teljesen igaz. Viszont az én kártyámnak, ami több tesztoldal szerint is a legjobb 9800XT, gyönyörű a képminősége. Mutattam néhány ATi tulajnak, még ők is lehidaltak rajta. Mellesleg a hűtése automatikusan szabályozza a fordulatot, szóval videózásnál csendes, ami nagy előny! Na nem mintha olyan marha hangos lenne egyébként.
Péntekig lehet vinni, ha addig nem kel el, akkor bezár a bazár! -
bbking
aktív tag
Elcsesszerintettem, szal siófoqra megyek szombat, ha igaz és kedd, vagy szerda jövök haza, de pest az így nagyon nagy kitérő, meg kisvárosi gyermek lévén én meghalnék, vagy megőrülnék a pesti forgalomba...
Esetleg még sziget tájékán járok pesten legközelebb...
Postát nem akarsz fizetni?? Naggyon jó lenne...
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #44 üzenetére
Minden megvan hozzá, a gari már lejárt, de adhatok rá egy hetet. 36.5K az utolsó ára.
3DMark03: 6700 körül
Aquamark3: 51000 körül.
Pontos számokra nem emlékszem. Mindez természetesen húzás és OverDrive nélkül. Nem húztam még sosem. -
Van e rá még gari ha van hova szól?Doboz minden cuca megvan e?3dMark eredmények esetleg!?
és 36k-ért adod é?és vinném is hétvégén!
-
Goose-T
veterán
válasz
ShadowLord #37 üzenetére
Ennél többért van rá biztos vevőm. 37K minimum. Elvileg AMDPower is bejelentkezett már a karira, eddig nem adtam el, pénteken írtam neki levelet, de nem válaszolt.
[Szerkesztve] -
-
Goose-T
veterán
Fő...
-
Goose-T
veterán
Érdekli még az eddigi vevőket a kártya? Sajnos Gianni még nem hozta a 6800GT-met, de a héten állítólag meglesz, szóval a 9800XT vihető!
-
AMDpower/
senior tag
MSN esetleg?
Lehet tudok szerezni neked asus 6800gt-t joaron! -
Goose-T
veterán
Új fordulat: úgy néz ki, viszik 37K-ért. Júliusig tárgytalan, ha addig mégsem vinnék el, majd szólok.
Addig is vegyetek CD-írót!Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Junkie
aktív tag
36k-t adnék érte
-
Goose-T
veterán
Gyorsan egy up, hátha valaki most ért haza.
-
Goose-T
veterán
Get Uppa.
-
Goose-T
veterán
Nos, ki ad érte többet 35K-nál?
-
Goose-T
veterán
Vegyetek tőlem CD-írót!
Bővebben: link -
Far Cry
csendes tag
nem cserélnéd el a kártyádat egy 5900xt-re,ami megy 440/850-en+kp.
-
Goose-T
veterán
Reggeli up!
-
Goose-T
veterán
Utolsó up a mai napra...
-
Goose-T
veterán
A legjobb Radeon 9800XT a piacon. Bővebben: link
-
Goose-T
veterán
Fel.
-
Goose-T
veterán
Szóval adott a kártya, HIS Excalibur 9800XT 256MB (Bővebben: link), szeretném elsősorban elcserélni egy 6800GT-re ráfizetéssel. Ha esetleg lenne külön vevő rá és akadna olyan is, aki eladna nekem 6800GT-t, nos, úgy is mehet a biznisz.
A kártya irányára: 37K
Szerk.: elfelejtettem közölni: az üzlet leghamarabb júliusban köthető meg, addig várom az ajánlatokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest