- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
az hogy erkölcstelen e vmi, eléggi szubjektiv megítélés múlik sztem. de az hogy tiltok egy hostot, meik törvény szellemének mond ellen?(Igen tudom annak hogy meg kéne nézenem az adott host által küldött reklámot, és meik törvény mondja ki hogy meg kell nézem, egyáltalán le kell töltenem?)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
na várj, akkor ha jól értem a lopás törvénytelen, amit művelünk az joghézag mert nincs benne törvényben hogy nem lehet, de mi lopunk, tehát a lopás egy joghézag miatt lehetséges?
Akkor minden amit csinálunk az joghézag miatt van, mer nincs benne a törvényben, viszont akkor mindenki vét a törvény ellen.
steveetm
őstag
ok csak a te kedvedért:
'és ha megvettem pénzért egy ad blocker programot, és az kiszűri az Index reklámjait, akkor is lopok tőlük? Még fizettem is! ''
gratulálok. Biztos úr, én ezt a pajszert(ad blocker) az ecserin ötszáz forintért(ez az hogy még fizetett is) vettem teljesen legálisan, még számlám is van róla, fel nem foghatom miért akar lecsukni engem betörésért(és lop tőlük).
szóval talán jobb példákat kéne felhozz...
steveetm
őstag
-
-
steveetm
őstag
Akkor olvasd el újra miket írtál sztem. Te végig azt szajkóztad hogy mi lopjuk az index pénzét, törvénytelen amit csinálunk, meg csak egy joghézag miatt tehetjük meg.
Most megkaptuk az _egyértelmü_ választ hogy _lehet_ ezt csinálni, most jössz az erkölcsösséggel??? Te is ugyanolyan erkölcstelen vagy mint mi akkor, mert 1000000% ra veszem hogy te kapcsoltál már el reklámról, zártál már be popup abalakot.
steveetm
őstag
Írtam egy levelet az indexnek ezügyben, a válasz:
''Kedves Istvan!
A reklamtilto szolgaltatasok hasznalatat torveny termeszetesen nem
tiltja, es valoszinuleg magancelra soha nem is fogja tiltani. Jogi
problema akkor merulhet fel - es erre most tobb pelda is van -, amikor
egy nagyvallalat a teljes rendszerebol kitiltja a reklamokat. Ez a
tevekenyseg mar a jelenleg ervenyes szerzoi jogi torveny alapjan is
szankcionalhato, es elkepzelheto, hogy ilyen ugyekrol hallani fog a
kozeli jovoben.
Udvozlettel
Gerenyi Gabor
Index.hu''
Szóval lehet szerkesztgetni nyugodtan a hostfileokat.
A válasz első fele nem lepett meg egyáltalán, a második kicsit igen, de az akkor sem host file szerkesztés kategória.
steveetm
őstag
Igen, írják ki, és akkor többet nem fogok indexet olvasni, ez ilyen egyszerüen működik.
Szerintem azért van ott olyan reklám is amiért már megkapták a pénzt, azért van kinn, szal ott nem oszt nem szoroz hogy megnézed. És ha sokan nézik a lapot, mégha reklámokat senki se olvassa el(persze ezt nem tudja senki, mert nem kérdeznek róla senkit), akkor jön a reklámozó, hogy húde überfasza itt egy lap amit napi 100ezren látogatnak, na ide jó pénzért kérünk reklámhelyet. Fizetnek, reklámot kiteszik és el van intézve.
Egyébként meg szted akik java és flash nélküli böngészőt használnak(hidd el ilyenekből is sok van, mert eccerüen idegesíti őket) nem nézhetnek ilyen lapot?
És freya is nagyon jól írta, én szabom meg hogy a gépem mien más gépekre csatlakozhat, nem pedig az index. Ha meg szeretnék szabni, írják ki, és megintcsak nem fogom őket olvasni!
steveetm
őstag
figylej egy html-t filet csinál a index, azt megjelenítem vhogy de a tartalma nem módusol, csak nem jelenik meg minden. De még így sem gáz a dolog ugyanis azt nézek meg egy lapról amit akarok, mutasd meg légyszives hol írja le az index hogy a reklámjait kötelező megnézni, kattintani.
steveetm
őstag
Hát csak egy gond van azzal amit mondasz. Én letöltök egy html filet, és nem módosítom. csak nem engedem hogy bizonyos tartalmakat elérjek róla, de attól hogy tiltok hostokat, ugyanazokat a html fileokat nézem...
egyébként ha én megnézek egy tvfilmet, és a reklámról elkapcsolok, akkor beperel a tvtársaság, mert módosítotva marad meg a tudatomban a film? Kicsit hülyeség amit mondasz teljesen másról van szó, eleve tiltva van hogy sugározzál, és különben is a reklám nem része egy filmnek, anyagnak, ha nekem van sugárzási jogom, és megvan egy film vetítési engedélye magasról teszek arra hogy az m1 reklámokkal adta le, leadom reklámok nélkül.
Kizártnak tartom hogy te minden bannerra reklámra ráklikkelsz, ha nem teszed akkor nem adsz nekik bevételt, szal te is lopsz tőlük. Javíts ki ha nem ezt teszed.
steveetm
őstag
Hát sztem a dolog úgy működik, hogy aki reklámozni szeretne, szól a phnak, és azért fizet nekik, hogy kitegyék az oldalra, nem pedig azért, hogy a ph kötelezze az olvasóit, hogy minden reklámot az első betütől az utólsőig kétszer is átoovasni, majd még el is menjünk a reklámozó honlapjára, stbstb...
Sztem senki sem mondta nekik, hogy a reklámot minden ph olvasó el fogja olvasni, megnézték a látogatottsági adatokat, és láttak rá egy reális esélyt hogy egy páran lehet elolvassák. De akkor sem kötelező megnéznünk, elolvasnunk!!!
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest